miércoles, 17 de junio de 2009

L'autor




JOAN ANDRÉS SORRIBES va nàixer a Castelló al any 1974 i és llicenciat en geografia i història. Exerceix l'ensenyament des de fa més de trenta anys i ha col·laborat amb diverses publicacions periòdiques. També ha escrit i dirigit teatre escolar i programes de ràdio. El seu compromís amb els treballs de divulgació de la història i els costums de les comarques castellonenques l'ha dut a publicar Les campanes del Fadrí amb el qual ha obtingut el premi Ciutat de Castelló d'Humanitats 1995. La creu de Cabrera, obra amb la qual ha guanyat el VIII Premi Enric Valor de la Novel·la, tanca la seua trilogia de novel·les que inclou també La forja de Lessera (1998) i Noverint Universi, Premi Ulisses 1999.

3 comentarios:

Anónimo dijo...

¡¡¡Carmeeen!!! Me cambié la URL del blog, ahora es: www.mi-triste-cuento-de-hadas.blogspot.com
¿Okey McKey? jijiji... Oye, que mañana Viernes quería ir al insti para hablar contigo sobre el cumple de Montse, pero supongo que como ya se estarán terminando las clases no te acercarás mucho ultimamente, ¿cierto? Bueno, el caso es que mañana estoy en el primer patio, "donde siempre" xd
Si has leido mi comentario déjame otro a mi en mi blog para responderme guapa ^^

¡¡¡Te quierooo!!!
(Por cierto, ese autor es mi tío)
...

...

...

...

...

Es coña xD

Anónimo dijo...

¡Está bien guapa! A las 10 en..., en consergería,¿te aprece? xD Eske sino no nos encontramos jiji...
¡Hasta mañana Carmeeen!
Muchos beeesooos

Surró Moreno dijo...

Com pots parlar de mentalitat medieval en persones que viuen al segle XIX? No t'adones que l'edat mitjana queda molt enrere?
Per cert, en valencià no és "carlista", sinó "carlí". No apareix així al llibre?