martes, 2 de diciembre de 2008

sOmniS, sOmniS...




Bé, com que el que he escrit sobre el llibre es pot ampliar...he pensat en posar-vos els somnis de Josep com curiositat de la segona història d'aquest llibre. També us posaré altre somnis que aparèixen a la seua història.


Somni de Josep: mentre el jove Josep dormia, va somiar que es trobava en un fèrtil camp ple de garbes. També estave al camp els germans de Josep, cadascú amb la seua garba i Josep amb la seua garba; aquesta es mantenia dreta, però les garbes dels germans s'hi humillàven davant la de Josep. Després, va tindre un altre somni, en el qual el sol, la lluna i onze estels li adoraven a Josep.

Somni del coper: El coper servia copes al Faraó, d'un fèrtil cep creixent tres sarments, que fructicaven raïms madurs. I d'aquests, prement-los amb les seues mans, recollia el seu vi i se'l servia al Faraó, assegut en la taula reial.

Somni del pastisser: El pastisser duia sobre el seu cap tres paners de farina, i el paner més alt, el tercer, portava gran quantitat de pastes que se podrien menjar. Aleshores, uns ocells les prenien, menjant-se-les sense que el pobre home puga fer res.

Somni del Faraó: El Faraó es troba, al seu somni, a la vora d'un riu i ve set vaques grosses, belles i de gran forma, prenien fèrtil pastura en un camp molt verd. Després v avore set vaques més, però magres, diformes i miserables, que queien sobre les primeres vaques i les devoraven, encara que no pareixíen estar fartes, i a més, estaven tan magres com al principi. Després el Faraó, preocupat pel significat d'aquest somni, va veure una altra visió: set espigues amb verdes i gruixudes tiges, naixien fèrtils i belles d'una mata de blat, de la qual també en naixien set més, estèrils i neulides, que devoràven a les primeres.
FOTO: us he posat una fotografía de la pel·lícula de Josep. També us posaré un video. El que passa es que són dibuxos, però estàn bé!

2 comentarios:

Anónimo dijo...

WoOoOo... ¡Esa peli la vi en clase de religión cuando era peke! El somni k + m'agrada és el del coper, eske esas uvas del sueño k tiene se ven muy apetitosas... *¬* jajaja

¡Yo sí k te kieroOoOo! Me alegro mucho de k te guste esta entrada mi niñaaa, ^^ y sí..., noto un ligero cambio en mí, puede k poco xo algo es algo :) Y también me kité un gran peso de encima contandoos a Montse y a ti todo eso... T.T y la verdad me encantó vuestra comprensión, "vosotras sí k lo valeis" xD

Y al = k yo puedo contar contigo para lo k sea, ¡tu también puedes contar conmigo guapa!

"TE KIEROOO"
¡SMuaCK beSaZooo!

Anónimo dijo...

¡¡¡Actualiza ya mujer de Dios!!!
xDDD "Y FELIZ AÑO NUEVOoOoOoOoO"
Espero que te lo hayas pasado muy bien estas fiestas ^^
Al Miércoles insti... xS
¡¡¡Nos vemos!!! CUIDATE